Cacicol®
Cacicol_600

Hvad er Cacicol®?
Cacicol
® tilhører produktgruppen RGTA® (ReGeneraTing Agent), der bevirker, at væv heler både hurtigere og bedre.
Cacicol
® er en ny type præparat. Det igangsætter den naturlige gendannelse af vævet og fremmer sårhelingen i hornhinden.
Cacicol
® kan anvendes til effektiv behandling af kroniske og langvarige sårlidelser i hornhinden, eksempelvis bestående skader i epitelet, neurotrofe sår og hornhindedystrofier.

 

Dosering:
Normal dosering: 1-2 dråber 1-2 gange om ugen i det øje, der skal behandles, indtil ønsket effekt er opnået. Øjenlægen kan anbefale en mere nøjagtig dosis, afhængigt af øjets tilstand.

595 kr (inkl. moms og forsendelse)
Blephasteam®
Blephasteam_glasogon_600_NORDEN

Blephasteam er et alternativ til varme omslag med fugtige klude med den fordel, at øjenlågene tilføres standardiseret varme og fugt. Produktet er udviklet til at lindre symptomer fra sygdomstilstande i talgkirtlerne (dysfunktion af de meibomske kirtler) og relaterede tilstande til øjenlågsbetændelse (blefaritis), okulær rosacea, chalazion og intolerance over for kontaktlinser.

Blephasteam-brillen tilsluttes stikkontakten og forvarmes i 15 minutter. Væd to Blephasteam-ringe under vandhanen, og anbring dem inde i brillen. Anbring brillen over øjnene og påbegynd behandlingen, der varer i 10 minutter. Du kan fint læse gennem brilleglassene under behandlingen.

Opvarmningen efterfølges af øjenlågsmassage. Ved brug af fingrene anbefaler vi, at du med pegefinger eller langfinger stryger huden langs øjenlågsranden fra næsen til tindingen med et let til moderat tryk. Gentag bevægelsen 5-10 gange i løbet af 30 sekunder. Øjensekret, skorper og skæl fjernes med Blephaclean vådservietter, der er uden konserveringsmidler, parabener og parfume.

1.575 kr (inkl. moms og forsendelse)
Blephasteam® rings 100 st
Blephasteam_ringar_600_NORDEN
Fugtes med vand og afgiver damp under behandling med Blephasteam®
108 kr (inkl. moms og forsendelse)
Blephasteam® rings 3 x 100 st
Blephasteam_ringar_600_NORDEN
Fugtes med vand og afgiver damp under behandling med Blephasteam®
259 kr (inkl. moms og forsendelse)