Blephademodex_Carton_34_DK_NO_utan spegling

Med Blephademodex behandles en øjenlågsbetændelse forårsaget af demodex. BLEPHADEMODEX servietter indeholder et aktivt udtræk af Tea Tree Oil, samt fugtende hyaluronsyre. Dette giver en både effektiv og skånsom behandling af øjenlågsbetændelse forårsaget af demodex.

Hvad er DEMODEX?
Demodex er små mikroskopiske mider, som lever på huden. De fleste af os har dem, men forekomsten øges med stigende alder og er noget hyppigere hos mænd. Normalt giver demodex ingen symptomer, men hos nogle kan antallet øges, hvilket forstyrrer balancen i huden og kan føre til betændelse i øjenlåget.

Symptomer
Det hyppigste symptom ved en øjenlågsbetændelse forårsaget af demodex er cylindriske skæl ved øjenvippernes base. Andre symptomer er øjenvipper der vokser skævt, kløe i øjenvippekanten, midlertidigt sløret syn og røde øjne.

Risikofaktorer
Andre risikofaktorer som kan fremme forekomsten af demodexmider er mangelfuld fjernelse af makeup og nedsat immunforsvar. 

Behandling med BLEPHADEMODEX
Behandlingen af øjenlågsbetændelse forårsaget af demodex kræver specialprodukter, fordi normale renseprodukter ikke reducerer antallet af mider. BLEPHADEMODEX servietter indeholder et aktivt udtræk af Tea Tree Oil, samt fugtende hyaluronsyre. Dette giver en både effektiv og skånsom behandling af øjenlågsbetændelse forårsaget af demodex.

Afhængigt af hvor generet du er, kan du vælge at behandle en eller to gange dagligt i 4 uger. Ved milde gener behandles en gang om dagen, om aftenen. Ved middel til svære gener behandles morgen og aften, alternativt efter anbefaling fra din øjenlæge eller optiker.

Brugsvejledning:

Eventuelt kan renseprodukter som Blephasol Duo eller Blephagel anvendes inden behandlingen med Blephademodex, fordi det er meget vigtigt at få fjernet alle urenheder i øjenlågskanten for at Blephademodex kan virke optimalt.

  1. Åben pakken og fold servietten ud.
  2. Placer servietten på spidsen af pegefingeren og fold den rundt om fingerspidsen.
  3. Luk øjet og hold det lukket. Placer fingeren med servietten på øjenlåget og masser forsigtigt med små cirkulære bevægelser for at rense øjenvippekanten (på øverste og nederste øjenlåg) og fjerne skorper, skæl og sekret.
  4. Tag en ny serviet og gentag på det andet øje.

Efter den 4 uger lange behandling med BLEPHADEMODEX anbefales det at fortsætte den daglige afrensning af øjenlågene for at undgå at symptomerne kommer igen. BLEPHACLEAN som fås både på apoteket og hos udvalgte optikere er et godt valg til den daglige afrensning.