For en generation uden konserveringsmidler

Efter mange års forskning kunne Théa i 1995 præsentere den første generation af ABAK®-systemet – en multidosisflaske til øjendråber uden konserveringsmiddel. ABAK®-flasken giver patienten mulighed for at anvende øjendråber og samtidig bevare effekten og opnå lavere forekomst af de bivirkninger, der tidligere forårsagedes af konserveringsmiddel.

abak_flaskaABAK®-flasken beskytter indholdet ved hjælp af et filter, der forhindrer mikrobiel forurening. Steriliteten kan garanteres i 2-3 måneder efter åbning af flasken sammenlignet med 2-4 uger for en flaske, der indeholder konserveringsmiddel. En 10 ml ABAK®-flaske indeholder 300 kalibrerede dråber.
Flere millioner patienter anvender ABAK®-flasken i dag, og der sælges en ABAK®-flaske hvert tredje sekund verden over.

sterifree_tubHvad angår viskøse dråber og gel har endosisbeholderen længe været eneste mulighed for at undgå konserveringsmiddel. Med Théas nye og patenterede S.F.T® (Steri-Free teknologi) kan viskøse dråber og gel holdes sterile og uden konserveringsmiddel i en brugervenlig multidosistube.


protriax_innovationProtriaxIn®, der er udviklet og patenteret af Théa, er et polymernetværk, som erstatter bensalkoniumklorid, et konserveringsmiddel til stabilisering af ustabile og svært håndterlige molekyler.
ProtriaxIn® består af tre stoffer, der længe har været kendt for god tolerabilitet inden for oftalmologi. Konserveringsmidlet er udeladt, effekten bevaret og tolerabiliteten øget.