01 februar 2015

Nyhed! En ny klasse af tørreøjnedråber – uden konserveringsmiddel

Théa Nordic har den store glæde at introducere en ny klasse af øjendråber til behandling af tørre øjne. Thealoz Duo® indeholder en kombination af trehalose og hyaluronsyre

Læs mere om Thealoz Duo®.
Thealoz_Duo_350_NORDEN
 
 
Théa Nordic har glæden at introducere en ny klasse af øjendråber til behandling af tørre øjne. Thealoz Duo® indeholder en kombination af Trehalose og Hyaluronsyre.

Trehalose er det første molekyle som stabiliserer og beskytte hornhindens epithelceller mod udtørring1  mens hyaluronsyre forbedrer genfugtning og smøring af hornhindens yderside2
Thealoz Duo® er en unik kombination af cellebeskyttelse og smøring som optimerer tårefilmens osmotiske ballance og hjælper med til at bryde den patologiske cirkel ved tørre øjne syndromet.³
Thealoz Duo® kommer i en steril multi-dosis flaska utan konserveringsmedel.
 
Produktet er pH-neutralt, hypotont og holdbar op til 3 månader efter åbning.
Thealoz Duo®  fås nu på apoteket.


1).Luyckx J, Baudouin C. Trehalose: an intriguing disaccharide with potential for medical application in ophthalmology. Clin Ophthalmol 2011, 5:577-81.
2). Nakamura M et al. Characterization of Water Retentive Properties of Hyaluranan. Cornea 1993;12(5):433-6.
3). Baudouin C et al. Role of hyperosmolarity in the pathogenesis and management of dry eye disease: proceedings of the OCEAN group meeting. Ocul Surf 2013:11(4):246-58.

 

 

01 februar 2015

Théa Nordic lancerer ABAK® teknologi.

Théa Nordic er glade for at kunne præsentere ABAK® til det Danske marked. ABAK® flasken gør det muligt at holde konserveringsmiddelfrie øjendråber sterile i op til 3 måneder efter anbrud.

Lær mere om ABAK® flaske.

Théa Nordic lancerer ABAK® teknologi.
ABAK® teknologi er et system, patenteret af Laboratoireis Théa. I Europa lanceredes ABAK® i form af en flerdosis flaske for over 10 år siden. Med enkel betjening og en flaske med 3 måneders bakteriefri og sterilt indhold efter åbning, blev ABAK® hurtigt en værdsat flaske. Det er en af de hyppigst anvendte konserveringsmiddel-fri multidosisflasker i verden. Der sælges en ABAK® flaske hvert tredje sekund et sted i verden.

I Danmark har vi lanceret Hyabak®, Thealoz® og nu er vi stolte over at kunne introducere Thealoz Duo® i ABAK flasken.
Læs mere om Thealoz Duo® og ABAK® systemet.