Thea_laboratoires_franceVores rødder strækker sig helt tilbage til 1871, og vi udfører forskning og udvikling indenfor praktisk talt alle områder af medicinsk oftalmologi. Vor filosofi er baseret på at alt kan forbedres og forenkles. Vores produkter er allerede på markedet i 70 lande.


Hvilke andre produkter vi fremover vil markedsføre vil fremtiden vise, men her behøver vi din hjælp. Det er derfor af stor værdi for os at høre din mening om hvilke behandlingsalternativer du gerne så tilgængelige fra Théa i fremtiden.


Vi kommer nu til de nordiske lande med en klar målsætning. Vi vil ikke introducere et nyt produkt på markedet hvis det ikke tilfører noget nyt til den eksisterende behandling.


Venlig hilsen,
Johan Marlowe, CEO Théa Nordic AB

 

Historie

 

Selv om Théa blev etableret i 1994, strækker virksomhedens historie sig over 100 år tilbage i tiden. I 1871 blev Paul Chibret ramt af bilateral Chorio-retinitis og efterfølgende besluttede han sig til at uddanne sig til oftalmolog.

Siden da har forskning og udvikling af produkter til behandling af øjensygdome været i fokus hos familien Chibret – i fem generationer.

Det har altid været vigtigt for os at være lydhøre overfor  den viden, som findes i det faglige miljø. Vi lover derfor kun at markedsføre produkter i Danmark, som tilfører noget nyt til den eksisterende behandling og derfor vil vi gerne høre din mening om, hvad du ønsker af fremtidige behandlingsmuligheder.

historikken1_dk